2018-05-13 04:09:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - A tapintatosság ma nem igazán megy Önnek

Napi horoszkóp május 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma egy kissé kiszámíthatatlan a gondolkodása, vagy rövid időre az érzelme uralhatják racionalitását. Ez abból adódik, hogy az első sorsterületén a Hold együtt áll a Merkúrral és Hold felelős az érzelmeinkért. Mivel ebbe az együtt állásba még az Uránusz mindent felforgató Istensége is beleszól, ezért hajlamos lesz minden apróságért felkapni a vizet. Komoly ügyekben ne most döntsön, ez a hatás hamarosan elmúlik.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Az Ön uralkodó planétája, a Vénusz egy csodálatos szextil fényszöggel támogatja Merkúrt az tizenegyes sorsterületen, ezért ma feltétlenül barátkozó kedvében van. Mindenkivel egy hullámhosszra tud kerülni és egy szenzációs délutánt tölthet a barátaival, remek alkalom a társasági összejövetelekre.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az Ön uralkodó bolygója Merkúr aki a gondolkodásért felelős együtt állásba kerül Uránusz Istenséggel, aki igen hóbortos jelleméről ismert… A tapintatosság ma nem az erős oldala, legyen tudatában ennek és próbálja meg nem az egész világot elidegeníteni saját magától.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A mai nap Önt kissé borongós hangulatban találja, ennek oka az, hogy az uralkodó planétája belefutott a Mars rossz fényszögébe és a legkisebb provokációra is hajlandó megsértődni.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Az Ön uralkodó planétája a Nap egy csodálatos támogató fényszöget kap a Plútótól, ami gondoskodik az egész napos energia ellátásáról, ami arra biztatja Önt, hogy vágjon bele minden nagyobb feladatba.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma az idegei kissé feszültek, ez abból adódik, hogy uralkodó planétája Merkúr kedvezőtlen fényszöget alkot a Marssal. A legapróbb dolgok is könnyen kihozhatják a sodrából.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az uralkodó bolygója, Vénusz Istennő a kissé felelőtlen Ikrek jegyében tartózkodik. Most ön könnyen bonyolódik felületes kapcsolatokba, párhuzamosan akár több emberrel is.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Legyen nagyon óvatos vezetés közben, kerülje az éles szerszámokat és gépeket, különösen, ha mérgesnek vagy ingerlékenynek érzi magát. Ne vesztegesse energiáját lényegtelen dolgokra, ennek a feszültségnek az oka, hogy az Ön hagyomány szerinti uralkodó bolygója a Mars kellemetlen fényszöget alkot a Merkúrral.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Az Ön uralkodó bolygója hátráló mozgást végez a tizenkettes sorsterületen és szemben áll a Nappal. Ez önt egy kicsit pesszimistább hangulatba kergeti és valószínűleg rosszabbul látja a munkahelyi vagy az egészségi helyzetét , mint ahogy a dolgok állnak. Foglalkozzon most egy kicsit többet a saját lelki igényével és ne mások akaratának vesse alá magát.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Rengeteg energiával van most ellátva, használja fel ezt most a saját karrierje építése érdekében, legjobb ha egyedül dolgozik otthonában. Kiváló időszak most ez akár sportra is, vagy bármilyen fizikai tevékenységre.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az Ön uralkodó planétája az Uránusz még a Kos jegyében együtt áll a Merkúrral, ezt önt rengeteg szellemi energiával látja el, észjárása felgyorsul, új ötletekkel van teli.


Halak: II. 19. - III. 20.
Az Ön uralkodó bolygójával a Nap szemben áll, ez némi feszültségre ad okot, de Ön van olyan bölcs. hogy ezt feloldja baráti beszélgetésekkel, gondolatok, eszmék kicserélésével. Személyes kapcsolatai ilyenkor különös jelentőséggel bírnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: